Матрак MODENA - Матраци

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК KASPIA Normal

Наличност: Да
257.00лв.
+
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.


ХАРАКТЕРИСТИКИ

ВИДЕДНОЛИЦЕВ
СЪСТАВМЕТАЛНА РАМКА | OSB ПЛОСКОСТ | ПРУЖИННА СИСТЕМА БОНЕЛ | ПЕНОПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА | ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЕКСТИЛ
ВИСОЧИНА22 см
ТВЪРДОСТУМЕРЕНО МЕК
ПРЕДИМСТВААНАТОМИЧЕН | ДИШАЩ
ГАРАНЦИЯ3 год.
СТЕПЕН НА ТВЪРДОСТ

SOFT - HARD//2.png

Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

ДРУГИ

ВИСОЧИНА 22см.
ГАРАНЦИЯ 3г.

BONNELL SPRING SYSTEM

bonnel spring system

Технологията е измислена и патентована през далечната 1875 година в Америка. Наложена изключително бързо поради непознатата за времето си иновативност.

Представлява конструкция от закалени двойноконусни пружини.

Променливия диаметър във височина дава добър комфорт на тялото. Усъвършенстваното с метални спирали захващане между пружините добавя дълготрайност. Машинното производство сваля себестойността. Конструктивно заложената проветривост в дълбочина осигурява необходимата здравословна среда за сън.

В резултат индустрията разполага с не особено модна към момента бюджетна сърцевина за матраци, която в комбинация с подходящите материали може да предоставя достатъчна ортопедичност или максимална мекота по време на сън. 

POMEROL

pomerol

Нежност, комфорт и изискана визия в текстил от фини полиестерни влакна с голяма здравина. Осигурява задължителните мекота и чистота за всеки високо качествен матрак. Повърхностната визуална и физическа дълготрайност е гарантирана от допълнителната антипилинг обработка на текстила. Придава чувство за визуален лукс  и „мека“ топлина.

POMEROL е текстила завършващ най – достъпните и оборотни модели на матраци НАНИ

Конструкцията от здраво сплетени нишки по иновативна технология с множество въздушни кухини осигурява циркулирането на големи количества въздух както през вътрешността на матрака така и около самите влакна в структурата на тъканта при запазване на оптималната за сън температура. В резултат – вентилирано ядро в дълбочина без предпоставки за отлагане на влага и фин и мек завършек в контактната с тялото зона предлагащ винаги суха и комфортно подходяща опора за гарантирано спокоен сън.

POLYFLEX ПЯНА ОТ KOVAFOAM

В конструкцията на матрака освен способстващи комфорта и добрия сън материали се влагат и такива поддържащи здравината, дълготрайността и правилната му форма.

За тази цел най – често се използва полиуретанова пяна с висока плътност и умерена твърдост. Присъства като конструктивен или обезшумяващ елемент във всички модели от висок клас. Оформя бордове, технологични мембрани и пълнежи, точки свързани с прекомерно напрежение и преходи между материи с различна твърдост и здравина.

За да сме сигурни в добрия резултат ние в НАНИ матраци използваме POLIFLEX от KOVAFOAM – материал с винаги еднакво и гарантирано качество, необходимост продиктувана от взаимодействието му със специализирани, твърди или допълнително омекотени, термоактивни и др. материи.

POLYFLEX притежава множество и разнообразни физически свойства - здравина на допир, издръжливост при натиск, еластичност, дълготрайност и устойчивост на стареене. Произвежда се по съвременна многокомпонентна технология на линия за непрекъснато леене с материали от световни лидери. Структурата от безброй отворени клетки /пчелна пита/ предоставя необходимата функционалност и експлоатационна сила. Емитира действието на множество пружини, като същевременно пропуска през себе си количеството въздух необходимо за вентилиране на вътрешността. Износоустойчивостта при достатъчен комфорт  е гарантирана.

Отредената второстепенна роля на POLIFLEX от KOVAFOAM в матрака е обратно пропорционална на качествата който той притежава. Не влошава а подсилва дейността на множеството функционално заобикалящи го по – скъпи или по – прокламирани материали.

SPUN BONDED МЕМБРАНА

SPUN BONDED се произвежда от 100 % PP. Благодарение на развитата технология може да наподобява от фин сатен, през класически нетъкан текстил до груба плетена материя. 

Разнообразните физически свойства му отреждат широко присъствие в индустрията за Съня.

В НАНИ най – често изпълнява функцията на технологична завършваща или разделителна мембрана. Спомага процесите на производство. Придава здравина във вътрешността на матрака.

Прилагането му не влошава, а подпомага функционирането на меките и комфортни материали с който взаимодейства. Способства преминаването на въздух и не задържа влага. Предлага „пасивна“ положителна среда за сън.


Всички еднолицеви Матраци се изработват с по 1см по-малък размер в дължина и ширина, от показаните за избор по-долу. Това се налага от необходимостта, матраците да имат възможност да влязат в отвора на кутията на спалнята или леглото, които се изработват със стандартни размери!


Важна информация

МАТРАК КАСПИЯ НОРМАЛ

 •  СВЕТОВНА КЛАСИКА + БГ ТРАДИЦИЯ

НАДЕЖДНО И ЗДРАВО ЯДРО

При ползване на Каспия Нормал подматрачната рамка е излишна:

 • Тежестта и функционирането на матрака се поемат от вградената в конструкцията рамка. Тя е характерна за всички модели Каспия и се състои от заварен метален профил и неподвижно захваната към него OSB плоскост.
 • Металът придава голяма здравина при относителна лекота, а плоскостта поема и разпределя тежестта.
 • Вградени са трупчета за монтаж към механизъм.
 • Елементите не отделят влага – гаранция за липсата на среда за развитие на микроорганизми и във вътрешността.

ХАРАКТЕРИСТИКИ 
 • BONELL SPRING SYSTEM
 • Вградена метална рамка
 • Анатомичен
 • Евднолицев с метална рамка
 • Дишащ
 • Антиалергичен
 • Антиакарен
 • POMEROL

ВИСОЧИНА:  22 см

КАСПИЯ НОРМАЛ е икономично ценово решение с голямо приложение.

ГАРАНЦИЯ : до 3 г. според гаранционните условия

Производител : България

   POMEROL BONELL SPRING SYSTEM   Вградена метална рамка  Анатомичен   Дишащ   Антиалергичен  Антиакарен

Всички еднолицеви Матраци се изработват с по 1см по-малък размер в дължина и ширина, от показаните за избор по-долу.Това се налага от необходимостта, матраците да имат възможност да влязат в отвора на кутията на спалнята или леглото, коио се изработват със стандартни размери!

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро