ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Поръчки, направени от сайта, се изпълняват в рамките на 2-3 работни дни, ако артикулите, които сте поръчали, са налични.

В случай, че желаете приоритетно изпълнение на поръчката си, моля да се свържете с нас на тел: 0888 000 239. 

Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас - уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката.

Ако даден артикул не е наличен в момента, стандартният ни срок за изработка е 3 до 10 работни дни – в зависимост от артикула.

След като сме изработили поръчаните артикулите, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним дали на следващия ден е удобно да получите доставката.

100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКA за цялата страна за поръчки на артикули над 50 лв. - ВАЖИ за ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ  И МАТРАЦИ.


  • Доставката на ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ:

100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКA за цялата страна за поръчки на ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ

  • Доставката на МАТРАЦИ:

Доставката на МАТРАЦИ със стандартни поръчки , със срок до 10 работни дни , Е БЕЗПЛАТНА. Извършва се с куриерска фирма по наш избор  , до входа , на посоченият от Вас адрес. Предварително ще получите обаждане, от наш сътрудник, за уточняване  датата на доставка.

Експресните поръчки , със срок на доставка 3 дни на МАТРАЦИ , се доставят с куриерска фирма , по избор на клиента , на посоченият от него адрес. Разходите по доставката се поемат от клиента. 

  • Доставка на МЕКА МЕБЕЛ И ДРУГИ

Доставката на спални, дивани и други мебели се уточнява предварително с наш сътрудник - доставят се с куриерска фирма , по избор на клиента , на посоченият от него адрес, като разходите по доставката се поемат от клиента.

ПОРЪЧКА

За да поръчате от Sleep-ON, трябва първо да изберете желания размер на артикула, след което да натиснете бутона "Добави в кошницата". Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона "Поръчай“ .

Поръчката за покупка се приема от нас и ще получите електронно съобщение на e-mail адреса , който сте посочили, със съдържание: нашите данни, данни за стоката, продажна цена, транспортни разходи за доставката(ако е конкретизирана), избрания от Вас начин на плащане, данните Ви и адреса за доставка. Приемането на поръчката се извършва след проверка на наличността на поръчаната стока, но не по-късно от 18.00 часа на работния ден, следващ този, в който поръчката е постъпила при нас.

Ние ще се свържем с Вас, за да потвърдите поръчката си и да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката.

ДОСТАВКА

Доставката при поръчка от Sleep-ON е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА до точен адрес - за определените категории.

Ако Вие желаете да доставим до определен от Вас куриерски офис пратката, а не чрез куриерските фирми, с които работим, то доставката се заплаща от клиента. След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност. Ако не са налични, ще Ви уточним срока за изработване – който варира според броя на поръчките.

Ние сме производители на стандартни и нестандартни подматрачни рамки и артикули от метал и се стараем да сме точни ,подробни и  прецизни в уточняването на детайлите по поръчката , за да можем коректно да изработим и самото изделие. 

В  Sleep-ON рискът от онлайн пазаруването е сведен до минимум!

Можете да замените или върнете всеки закупен от нас продукт в рамките на 14 дни от датата на получаването му .Изключение са само поръчки на артикули от категорията : " протектори за лице" , както и индивидуални поръчки (нестандартни размери и продукти).

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили – неподходящ/некоректен размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - молим, свържете се с нас на тел: 0888 000 239. Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.

*** Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални и нестандартни изисквания/размери на клиента.

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг размер или друг артикул, моля, свържете се с нас на тел: 0888 000 239 или е-mail: info@sleep-on.eu, за да Ви обясним как ще извършим замяната.

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до адреса, който ще Ви дадем. Можете да го направите с избрана от Вас куриерска фирма или да ползвате нашите договорни отношения с куриерските фирми - като изпратим от наше име куриера да вземе пратката. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря продукта /артикула , е да не е ползван, да не е третиран, да не е с нарушена опаковка, да не е преминал през никакви обработки и действия, които нарушават целостта му, както и да бъде изпратен/върнат  с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени).

Тъй като Sleep-ON доставя своите артикули БЕЗПЛАТНО, по-нататъшните последвали доставки при желание за ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента.

Моля, не премахвайте етикетите и стикерите  от артикулите!

Преди да предприемете каквито и да било действия по връщане или замяна , трябва да се свържете с нас на :

тел: 0888 000 239 или на  е-mail:    info@sleep-on.eu


ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: 0888 000 239 или на е-mail: info@sleep-on.eu

Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт. Отново можете да го изпратите до адреса , откъдето сте го получили – след наше потвърждение или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане ( да не е ползвана, да не е третирана, да не е с нарушена опаковка, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). 

След това, в рамките на 10 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN във формуляра за замяна и връщане.

ВАЖНО: Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас по банков път в рамките на 10 работни дни.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!


Вярваме, че добрият ден започва ...след добър сън! 

Затова и заедно вървим напред , към вашия добър сън.

Нашите разнообразни и добре подбрани продукти ни дават възможност да привлечем все повече и повече доволни клиенти.

Струва си да бъдете наши клиенти!


Екипът на Sleep-ON