Възглавница Bamboo Анатономик

Код на продукта: Bamboo Анатономик
Наличност: Наличност
Цена: 75.00 лв.

Възможни варианти

Кол-во:

Подробно

Не е възможно закупуване на стока на изплащане на стойност по-малка от 150лв.Анатомичната възглавница Bamboo Anatomic е изработена от 100% латекс. Не се деформира и не се размества, осигурява максимална опора за главата и за мускулите на врата по време на сън.Възглавницата Bamboo Anatomic  няма нужда да бъде набухвана и разтърсвана.
Възглавницата Bamboo Anatomic оформя ортопедична опора за главата и врата. Благодарение на своите анатомични извивки, които следват очертанията на главата, възглавницата помага на мускулите на врата да се отпуснат и кръвта да циркулира свободно по време на сън.Естествените алкални свойства на латекса осигуряват антибактериална и антиалергична среда, за да се чувствате отпочинали и свежи всяка сутрин. Това намалява вероятността от развиване на алергии и други здравословни проблеми.
Анатомичната възглавница Bamboo Anatomic разполага с вертикални канали, които осигуряват циркулация на въздуха и проветривост, което предотвратява запарването.
Bamboo калъфката е изработена от естествен антибактериалнен бамбуков плат. Притежава свойства за максимално влагоабсорбиране, мекота и свежест.
Бамбукът  абсорбира влагата 6 пъти повече от памука. 
Лесна поддръжка:

  • сваляема с цип,
  • пране до 40°С ,
  • страничен слой от 3D - триизмерна дишаща материя.
Вътрешна калъфка: еластичен текстил, защитава ядрото.


buy online at DealsPolo.com

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър