Матрак MODENA - Матраци

Матрак ЕГЕЯ - на руло

Наличност: Да
215.00лв.
+
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ВИДДВУЛИЦЕВ
СЪСТАВПЕНОПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА | ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЕКСТИЛ
ВИСОЧИНА16 см
ТВЪРДОСТУМЕРЕНО ТВЪРД
ПРЕДИМСТВАДВУЛИЦЕВ | БЕЗ ПРУЖИНИ | ДИШАЩ | ОРТОПЕДИЧЕН | СВАЛЯЕМ КАЛЪФ
ГАРАНЦИЯдо 3г. според гаранционните условия

СТЕПЕН НА ТВЪРДОСТ

SOFT - HARD//4.png

СТЕПЕН НА ТВЪРДОСТ

Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.sPUN BONDED МЕМБРАНА

SPUN BONDED се произвежда от 100 % PP. Благодарение на развитата технология може да наподобява от фин сатен, през класически нетъкан текстил до груба плетена материя. 

Разнообразните физически свойства му отреждат широко присъствие в индустрията за Съня.

В НАНИ най – често изпълнява функцията на технологична завършваща или разделителна мембрана. Спомага процесите на производство. Придава здравина във вътрешността на матрака.

Прилагането му не влошава, а подпомага функционирането на меките и комфортни материали с който взаимодейства. Способства преминаването на въздух и не задържа влага. Предлага „пасивна“ положителна среда за сън.

ДВОЙНОЛИЦЕВ

двойнолицев

В световен мащаб двойно лицевата структура при матраците е функционално наложена и единствено търсена и предлагана. Дължи се на множеството преимущества спрямо съществуващите в България еднолицеви матраци.

Матраците без вградена рамка лесно се манипулират и обслужват. Дишат. При пренасяне се сгъват и дори рулират.  По бавно се амортизират и износват. Лесно се рециклират. „Обръщането“ дава на потребителя възможност да експлоатира пълноценно заложения в матрака материален и експлоатационен ресурс. Стойността им е по – ниска от тази на еквивалентен еднолицев матрак.

Много от моделите са със сваляем калъф с цип, което улеснява почистването.

В миналото двулицевите матраци са се отъждествявали с вълнен пълнеж за зимата и памучна вата за лятната страна. Днес се влагат кухи силиконизирани влакна. Те са пасивни – не реагират, не излъчват, не поемат влага и не се разграждат. В контактната с тялото зона предлагат чувство за мекота. Не топлят или изстудяват, а приемат и поддържат комфортната за тялото топлина. Позволява на въздуха преминавайки да предоставя свеж въздух по време на сън.     

Задължително условие за правилната експлоатация на двулицев модел матрак е употребата на подматрачна рамка.

ДЕЛИМ РЕВЕРСИВЕН ЦИП

cip

Развитието на моделната гама при матраците преминава през калъф с делим реверсивен цип. Той увеличава многократно функционалността и прави експлоатацията лесна. Задължителен елемент е в случаите на астма и алергия. Позволява на калъфа да се сваля и почиства многократно при нужда, а възможността за разделяне на две части прави процеса приложим при големи размери и в домашни условия.

В НАНИ МАТРАЦИ използваме ципове със пластмасова спирала. Възможността за отделяне на окиси и др. при употреба на вода и  почистващи препарати е изключена. Системата е напълно безшумна и е „скрита“ под текстилна декоративна лента елиминираща евентуална закачане, контузия или одраскване по време на експлоатация. Заедно с машинката с голям размер в моден цвят и с б

POMEROL

pomerol

Нежност, комфорт и изискана визия в текстил от фини полиестерни влакна с голяма здравина. Осигурява задължителните мекота и чистота за всеки високо качествен матрак. Повърхностната визуална и физическа дълготрайност е гарантирана от допълнителната антипилинг обработка на текстила. Придава чувство за визуален лукс  и „мека“ топлина.

POMEROL е текстила завършващ най – достъпните и оборотни модели на матраци НАНИ

Конструкцията от здраво сплетени нишки по иновативна технология с множество въздушни кухини осигурява циркулирането на големи количества въздух както през вътрешността на матрака така и около самите влакна в структурата на тъканта при запазване на оптималната за сън температура. В резултат – вентилирано ядро в дълбочина без предпоставки за отлагане на влага и фин и мек завършек в контактната с тялото зона предлагащ винаги суха и комфортно подходяща опора за гарантирано спокоен сън.рандирано лого на марката завършват елегантно линията на матрака.

ANTI ACARIAN

antiakaren

Домашните акари са паразити невидими с просто око. Съществуват на топло, влажно и тъмно и при достатъчно храна. Идеалната среда за развитието им е Вашия стар и незащитен матрак. Причиняват трудно излечими дихателни заболявания /астма/ и алергии.

ANTI ACARIAN е успешния текстил в борбата с микроорганизмите. Формулата на употребените синтетични влакна не представлява среда за развитие и отблъсква акарите. Еластичността им води до самопочистване от отпадналата от тялото по време на ползване мъртва кожа и коса от повърхността на матрака лишавайки ги от подходяща среда за развитие и храна.

Конструкцията способства естествената вентилация както в текстила така и в сърцевината. Матрака остава сух и свеж, антибактериален и антиалергичен, а средата за сън – гарантирано здравословна.

 - ОРТОПЕДИЧЕН   - ДИШАЩ   -БЕЗ ПРУЖИНИ
МАТРАК  EGEA   - За добър и практичен сън.

 • Конструктивно реализиран MATRAK със замисъл за оптимизирaна експлоатация от самото придобиване.
 • Матрак Егея - удобство и достъпност : опаковането НА РУЛО предоставя  бърза и лесна доставка.

  ОПТИМАЛНА ЦЕНА И КАЧЕСТВО
  • Ортопедичната сърцевина с висока плътност и клетъчна структура от ORTHOPEDIC ELASTIC FOAM е „облечена“ в капитониран калъф с антиалергични силиконизирани влакна и мек текстил с голяма здравина POMEROL.
  • Милионите „отворени“ градивни клетки способстватпреминаването на въздух, като елиминират средата за развитие на бактерии и микроорганизми.
  • Еластичността му предлага добър телесен комфорт.
  • Нежният калъф с цип способства за поддържане на добра хигиена чрез проветряване или LIGHT изпиране.
  • Със заложения експлоатационен ресурс ЕГЕЯ превъзхожда високия ценови клас матраци от други марки.

  ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • ВИД:ДВОЙНOЛИЦЕВ 
  • SPUN BONDED МЕМБРАНА
  • ORTHOPEDIC ELASTIC FOAM
  • ВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА
  • МЕК И ЗДРАВ ТЕКСТИЛ POMEROL
  • БЕЗ ПРУЖИНИ
  • ДИШАЩ 
  • ДЕЛИМ РЕВЕРСИВЕН ЦИП
  • ОРТОПЕДИЧЕН
  • СВАЛЯЕМ КАЛЪФ

  ВИСОЧИНА:  16 см

  ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ: 

  Почистване на сваляем калъф в пералня се извършва между 30 и 40 градуса, с обикновен перилен препарат и без използване на химикали. Не се препоръчва използване на сушилня, а само лека центрофуга за отделяне на голямото количество вода, като едва след това се простира до пълно изсъхване.

  ГАРАНЦИЯ : до 3 г. според гаранционните условия

  Производител : България


  Напиши ревю

  Внимание: HTML не се допуска!

  Рейтинг Лошо           Добро