Memory Foam / Elastic Foam

Матраците от MOMORY FOAM , LATEX LIKE  и ELASTIC FOAM  имат сърцевина от високо технологични и иновативни материи.Отличават се с висока термоактивност, ортопедична твърдост и латексо-подобна свръх мекота.

ELASTIC FOAM  -Високо технологична термоактивна „умна“ пяна на водна основа с висока плътност и отлични ергономични показатели.Реагира на натиск и същевременно има способността да се влияе от температурата. В контактната с тялото зона на матрака поема/следва извивките на Вашето тяло, а следствие абсорбираната телесна топлина се омекотява допълнително съразмерно силата на контакта. В резултат фино и елегантно разпределя тежестта върху цялата повърхност. Предоставя перфектна хоризонтална опора и индивидуален комфорт без точки със свръх напрежение водещи до продължително притискане на меки тъкани, кръвоносни съдове и костна система елиминирайки напълно отрицателните  сигнали от нервната система за неудобство и дискомфорт по време на сън. Гарантирана постоянна, равномерно разпределена опора на тялото и при смяна на позицията. Намалява въртенето по време на сън с до 80 % предоставяйки здрав и спокоен сън.

HIGH ELASTIC ПЯНА (high elastyc foam)Високо-еластична пяна с високи експлоатационни характеристики произтичащи от технологичните особености на материала.HIGH ELASTIC FOAM е разпенен на водна основа многокомпонентен пенополиуретан при съвременна непрекъсната компютъризирана технология на производството. Процесът гарантира постоянно качество и еднородност в целия обем при проследимост от леене, формоване до влагането в продукта. Резултатът,от заложената формула, е пяна с плътност по–висока спрямо традиционно утвърдените норми.Независимо от силата и честотата на натиск подсилената многоклетъчна структура осигурява многократна и дългогодишна възвращаемост. Отворените микро капсули пропускат безпроблемно въздуха по периферията и в дълбочина. Вентилацията премахва влагата и елиминира предпоставките за развитие на микроорганизми и бактерии. HIGH ELASTIC ПЯНА предоставя подходяща експлоатационна температура.Функционално HIGH ELASTIC FOAM наподобява работата на множество индивидуални микро пружини в едно цяло. Предлага отлична ортопедичност. Еластичността оставя чувство за комфорт и мекота. Създава се правилна опора на цялото тяло по време на сън и отмора. По време на дългогодишната традиционна експлоатация -  повреди са изключени.

PENO ELASTIC ПЯНА (peno еlastyc foam) - Многокомпонентна полиуретанова пяна на водна основа произвеждана при непрекъснат процес на леене и пълна проследимост. Компютаризацията и съвременната технология предоставят материал с твърдост според потребностите при необходимата висока плътност и оптимално пропускане на  въздуха и нужната вентилация. Сърцевината от PENO ELASTIC FOAM е изключително издържлива на продължителни натоварвания. В експлоатационния период : не старее и не променя свойствата си. Микро структурата способства еластичността, като повърхността е мека и комфортна на допир. Умерената твърдост отнема напрежението от костната система и тялото. Отворените клетки допускат свободно преминаване на въздух и се премахва влагата,отлагана по време на експлоатацията. PENO ELASTIC ПЯНА предоставя среда -  неподходяща за развитие на микроорганизми.Матракът с PENO ELASTIC FOAM предлага стабилност, пълноценна почивка и възстановяване на тялото при дълъг и здравословен сън.

LATEX LIKE ПЯНА (LATEX LIKE FOAM) e специално произвеждана от KOVAFOAM за индустрията за съня.Към разпенен полиуретан,чрез възможностите на съвременната технология,се добавят положителните свойства на популярния LATEX материал. Резултатът е дишаща, еластична и издръжлива пяна + плътността, мекотата и комфорта характерни за LATEX.Производството се извършва на съвременна непрекъсната компютъризирана линия за разпенване на водна основа. Добавените към традиционно използваните материали множество допълнителни компоненти доближават плътността до технологично високите норми за LATEX. Освен гарантираната експлоатационна издръжливост и дълготрайност,материалът притежава и оптимална  поддържаща сила при лежане. Отворената микро структура на клетките осигурява проветривост и вентилиране. Постоянно свежия въздух в дълбочина елиминира влагата и средата за развитие на микроорганизми.Способства поддържането на оптимална температура за сън. LATEX LIKE FOAM предлага мекота при засилена еластичност. Повтаряемостта на извивките при ползване, усещане за плътно и цялостно поддържане без точки на свръх напрежение. Обгръща тялото, разпределя тежестта и дава комфортно усещане при по–малко въртене за непрекъсната почивка. Гарантира дълъг и спокоен сън.
Топ матрак ALOE MEMORY

142.00лв.

Матрак СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС

423.00лв.

Матрак ЕГЕЯ - на руло

215.00лв.

МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ

743.00лв.

Матрак СИРЕНА МЕМОРИ

510.00лв.

Матрак СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ

613.00лв.

Матрак MODENA

397.00лв.

Матрак TIRENA

269.00лв.

Матрак Versalles

0.00лв.

Матрак Diamond

0.00лв.

Матрак Capri Carbono

0.00лв.

Матрак Privilege

0.00лв.

Показани са 1 до 12 от 14 (2 страници)