Възглавница Bamboo Анатономик - Възглавници

Възглавница Bamboo Анатономик

Наличност: Да
128.00лв.
+

БИОРАЗГРАДИМ И БЕЗВРЕДЕН

Пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немския Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.

ПЕНОЛАТЕКС

Латексът представлява бяла млекообразна течност, която се състои от каучукови частици, емулгирани във вода. Поради алкалните си свойства, той е антиалергичен и антиакарен. Характеризира се с висока еластичност и здравина, поради което намира широко приложение в различни производства. Пенолатексът, получен от него, в комбинация с естествен латекс, се използва широко за направата на спални продукти (матраци и възглавници). Отличителна черта на пенолатекса, е отворената му клетъчна структура. Това определя способността му да “диша”, т.е. въздухът да преминава свободно през него, като по този начин се намалява запарването.

ЯДРО ОТ ПЕНОЛАТЕКС

 • Вертикални канали по цялата дължина на възглавницата, осигуряващи циркулация на въздуха и проветривост
 • Монолитна сърцевина от 100% латекс

Възглавница Bamboo Latex Anatomic  е  модел съчетаващ качество и комфорт.

Изработена е  от 100% Латекс - притежава анатомична форма с ниска и висока страна, следваща естествените извивки на врата и главата. Възглавницата е снабдена с вертикални канали за проветрение и комфортен сън.

Снабдена с несваляем вътрешен калъф от 100% памук ранфорс с прошита полиестерна вата и външен калъф изработен от естествен антибактериалнен бамбуков плат и 3D плат за проветривост.

ЯДРО ОТ ПЕНОЛАТЕКС

 • Ядрото – от 100% латекс – най-еластичния материал в природата, което не й позволява да се деформира или размества
 • Вертикални канали за проветрение по цялата дължина на възглавницата

Възглавницата Bamboo Latex Anatomic не се деформира и не се размества, осигурява максимална опора за главата и за мускулите на врата по време на сън.Няма нужда да бъде набухвана и разтърсвана.

Bamboo Latex Anatomic оформя ортопедична опора за главата и врата. Благодарение на своите анатомични извивки, които следват очертанията на главата, възглавницата помага на мускулите на врата да се отпуснат и кръвта да циркулира свободно по време на сън.

Естествените алкални свойства на латекса осигуряват антибактериална и антиалергична среда, за да се чувствате отпочинали и свежи всяка сутрин. Това намалява вероятността от развиване на алергии и други здравословни проблеми.

Анатомичната възглавница Bamboo Anatomic разполага с вертикални канали, които осигуряват циркулация на въздуха и проветривост, което предотвратява запарването.

Вътрешен КАЛЪФ

 • 100% памук ранфорс
 • прошита 100 гр. полиестерна вата
 • несваляем

Външен КАЛЪФ 

 • бамбуков плат - притежава свойства за максимално влагоабсорбиране, мекота и свежест.Бамбукът  абсорбира влагата 6 пъти повече от памука.
 • страничен слой от 3D - триизмерна дишаща материя
 • сваляем с цип
 • пране до 40°С 

Размер 60/38/12


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро