ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

ПОРЪЧКА

 • За да поръчате през сайта на Sleep-ON, трябва първо да изберете желания размер на артикула ( ако е необходимо "широчина  , дължина и твърдост"), след което да натиснете бутона "КУПИ".
 • Цената на продуктите е с надграждане - сумира се/увеличава се според размера. Обявената цена на артикулите - видимата на сайта - е цената на артикула с най-малък размер. Всеки следващ размер е с добавяне , сумиране на съответната сума (отстрани отдясно на размера се показва добавената стойност) + основната цена (посочена на главния артикул). 
 • Количката се намира в горния десен ъгъл. В "количката "може да видите , вашите поръчани продукти с крайните им цени за съответните размери.
 • Прегледайте съдържанието на КОЛИЧКАТА, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона "Поръчай“ , преминете към финализиране на покупката си.

Поръчката за покупка се приема от нас и ще получите електронно съобщение на e-mail адреса , който сте посочили, със съдържание: нашите данни; данни за стоката, продажна цена, транспортни разходи за доставката(ако е конкретизирана), избрания от Вас начин на плащане, данните Ви и адреса за доставка. 

Приемането на поръчката се извършва след проверка на наличността на поръчаната стока, но не по-късно от 18.00 часа на работния ден, следващ този, в който поръчката е постъпила при нас.

Ние ще се свържем с Вас, за да потвърдите поръчката си и да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката.

Поръчки, направени от сайта, се изпълняват в рамките на 2-3 работни дни, ако артикулите, които сте поръчали, са налични.

В случай, че желаете приоритетно изпълнение на поръчката си, моля да се свържете с нас на тел: 0888 000 239. 

Потвърждаването на поръчката става , чрез телефонно обаждане от нас - уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката.

 • Ако даден артикул не е наличен в момента, стандартният ни срок за изработка е 3 до 10 работни дни – в зависимост от артикула.
 • 10 работни дни – до края на десетия работен ден. За поръчки до 80 лв. с ДДС доставката се заплаща от клиента.
 • Безплатна доставка – 10 работни дни. За поръчки над 80 лв. с ДДС - за възглавници , спално бельо, завивки, матраци и подматрачни рамки -доставката се заплаща от фирма ЕВРОПЛАСТ ЕООД.
 • След като сме изработили поръчаните артикулите, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним дали на следващия ден е удобно да получите доставката.

ДОСТАВКА

ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ: 100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до адрес за цялата страна за поръчки на ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ

МАТРАЦИ: Доставката на МАТРАЦИ със стандартни поръчки , със срок до 10 работни дни , Е БЕЗПЛАТНА до адрес. 

 • Извършва се с куриерска фирма по наш избор  до входа , на посоченият от Вас адрес. Предварително ще получите обаждане, от наш сътрудник, за уточняване  датата на доставка.
 • Експресните поръчки , със срок на доставка 3 дни на МАТРАЦИ , се доставят с куриерска фирма ,по избор на клиента , на посоченият от него адрес. Разходите по доставката се поемат от клиента. 
ЕВРОПЛАСТ ЕООД си запазва правото временно да преустановява някои от предлаганите видове доставка.
Куриерската фирма изпраща информативен SMS в деня на доставката.

Когато изпращаме поръчката, указваме на куриерската фирма да се свърже с получателя 1 час преди доставката.

Пратки с тегло над 20 кг се доставят до приземен етаж на сградата, в която е адресът на получателя. Той следва да осигури съдействие на куриера за товаренето и разтоварването.

Подматрачните рамки , матраците и топ матраците се доставя в реалните си размери.

Доставки се изпълняват само на територията на България с куриерска фирма по наш избор. Малки населени места се обслужват спрямо графика на куриерската фирма.

СПАЛНИ,ТАБЛИ ЗА ЛЕГЛА,МЕКА МЕБЕЛ И ДРУГИ

 • Доставката на спални, дивани и други мебели се уточнява предварително с наш сътрудник - доставят се с куриерска фирма , по избор на клиента , на посоченият от него адрес, като разходите по доставката се поемат от клиента.

Доставката при поръчка от Sleep-ON е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА до точен адрес - за определените категории.

 • Ако Вие желаете да доставим до определен от Вас куриерски офис пратката, а не чрез куриерските фирми, с които работим, то доставката се заплаща от клиента. След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност. Ако не са налични, ще Ви уточним срока за изработване – който варира според броя на поръчките.

Ние сме производители на стандартни и нестандартни подматрачни рамки и артикули и се стараем да сме точни ,подробни и  прецизни в уточняването на детайлите по поръчката , за да можем коректно да изработим и самото изделие. 

 • В  Sleep-ON рискът от онлайн пазаруването е сведен до минимум!

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И ОТКАЗВАНЕ ОТ ДОГОВОРА ОТ РАЗСТОЯНИЕ

Съгласно чл. 50. aл. 2 Вие имате право да се откажете от покупката си в 14 дневен срок от приемане на поръчаните от Вас продукти.

Вашето право на отказ и връщане може да бъде упражнено само ако пратката е неразопакована, продуктите не са употребявани и търговският им вид не е нарушен.

За да упражните право на отказ трябва да ни информирате за своето намерение, като се свържете с нас на телефон:0888 000 239 или е-mail: evroplasteood@gmaill.com

Ние ще Ви възстановим изцяло заплатената от Вас сума в рамките на 30 дни от датата, на която сте упражнили своето право на отказ. Изплащането на сумата става по банкова сметка, предоставена от Вас. 

Транспортните разходи в двете посоки не подлежат на възстановяване и са за сметка на купувача.

ВАЖНО !!! Можете да замените или върнете всеки закупен от нас продукт в рамките на 14 дни от датата на получаването му .Изключение са само поръчки на артикули от категорията : "протектори за лице"   и  индивидуални поръчки (нестандартни размери и продукти).

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили – неподходящ/некоректен размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - молим, свържете се с нас на тел: 0888 000 239. Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.

*** Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални и нестандартни изисквания/размери на клиента.

В случаите , когато  доставката е за сметка на Sleep-ON ,т.е доставката е  БЕЗПЛАТНА за клиента, по-нататъшните последвали доставки при желание за ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента.

ВАЖНО:  При замяна или връщане всички пратки се отварят и преглеждат -преди изплащането/връщането на сумите обратно. Щом се уверим, че върнатите продукти отговарят на условията : не са повредени , нямат следи от употреба, не са нарушени и са в изряден търговски вид ( вида, в който са били изпратени до клиента) ще се свържем с Вас и ще Ви уведомим за начина и срока на възстановяване на заплатената сумата в законоустановените срокове.


ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг размер или друг артикул, моля, свържете се с нас на тел: 0888 000 239 или е-mail: evroplasteood@gmaill.com  / info@sleep-on.eu, за да Ви обясним как ще извършим замяната.

 • Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до адреса, който ще Ви дадем. Можете да го направите с избрана от Вас куриерска фирма или да ползвате нашите договорни отношения с куриерските фирми - като изпратим от наше име куриера да вземе пратката. 
 • Вие поемате транспортните разходи и в двете посоки (по изпращанено и получаването на новия продукт) на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. 

Условието, на което трябва да отговаря продукта /артикула , е да не е ползван, да не е третиран, да не е с нарушена опаковка, да не е преминал през никакви обработки и действия, които нарушават целостта му, както и да бъде изпратен/върнат с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени).

Тъй като Sleep-ON доставя в по-голямата си част от артикули: БЕЗПЛАТНО, по нататъшните последвали доставки при желание за ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента.

Моля, не премахвайте етикетите и стикерите  от артикулите!

Преди да предприемете, каквито и да било действия по връщане или замяна , трябва да се свържете с нас на :

тел: 0888 000 239 или на  е-mail:    info@sleep-on.eu  / evroplasteood@gmail.com

ВАЖНО: Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас по банков път в рамките на 30 работни дни.


МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!


Вярваме, че добрият ден започва ... след добър сън! 

Затова и заедно вървим напред , към вашия добър сън.

Нашите разнообразни и добре подбрани продукти ни дават възможност да привлечем все повече и повече доволни клиенти.

Струва си да бъдете наши клиенти!


Приятно пазаруване,

Екипът на Sleep-ON