Sleep-ON - магазин за подматрачни рамки

Sleep-ON е една от водещите компании в сферата на директния маркетинг в Централна и Източна Европа , директен вносител и производител на  всякакви видове стандартни и нестандартни матраци ,възглавници, мебели и подматрачни рамки. Ние, от Sleep-ON , се стремим да усъвършенстваме нашите продукти и услуги, като работим по високите стандарти и приветстваме иновативността. Създавайки бранда Sleep-ON,  станахме познати на многобройни потребители, които ценят качествените продукти  и разчитат на професионализма ни , който се базира на високите стандарти на Европейския пазар.

Sleep-ON има дългогодишни партньорски отношения с водещи компании в Испания - доказали се на световно ниво : като ECUS SLEEP, FORMAS DESCANSO,ESSENCIA DERMIRE,матраци латекс ЕКОН 91  и други .Sleep-ON е официален представител на ЕКОН 91, който е единственият производител на матраци от латекс не само за България, но и за цяла Източна Европа. Заводи с подобно уникално производство са не повече от 15 в целият свят. Продуктите на ЕКОН 91 се изработват по технология на DUNLOP за разпенване на латекса. Технологията е разработена в края на миналия век и се развива и усъвършенства и до днес. Влагането на пенолатекс в матраци, произведени по този начин е гаранция за високо качество.Латексът (каучуковото мляко) се добива от дървото Hevea Braseliensis и е най-еластичният материал в природата. Благодарение на еластичността си и на абсолютната си безвредност, той е незаменим при производството на биберони, презервативи, хирургически ръкавици и др.

Всички продукти,предлагани от  Sleep-ON  удовлетворяват напълно потребността ни от комфорт - тялото е максимално отпуснато, гръбначният стълб намира опора по цялата си дължина, движенията на тялото ни са свободни. Осигуряват диференцирана опора за отделните части на тялото и не позволява тяхното потъване в най-тежката им част.Позволете на Вашето тяло да си почине с помощта на повдигащата сила на еластичния латекс, комфорта на висококачествените мемори и виско-продукти, съчетани с иновативни и модерни технологии!Сънят е активен процес - както за съзнанието, така и за тялото. Всяка нощ, докато спим, ние се завъртаме средно между 30 и 60 пъти. Това е нормално за здравословния сън. Благодарение на изключителната си еластичност, продуктите на Sleep-ON  помагат на движенията ни през нощта.

Защо да изберете продуктите с марката Sleep-ON :

Средно 25 години от живота на човек минават в сън. Затова купуването на матрак е инвестиция в комфортен и здравословен начин на живот. Дали тази инвестиция е успешна, ще разберете още през първата нощ на новия си матрак.Ако се доверите на  качествените продукти, предлагани от екипа ни и компетентно обслужване от  Sleep-ON , инвестицията ви ще се окаже не само успешна, но и дългосрочна.

Sleep-ON  Ви предлага уникално съчетание от удобно пазаруване /докато седите в дома си/, иновативни търговски техники, пълно съответствие с най-високите стандарти за безопасност на клиенти ни, уважение и лично отношение към всеки. Това ни гарантират водеща позиция на българския пазар.Чрез електронния си магазин, ние от Sleep-ON,  следваме най-високите стандарти /Интернет/, за сигурност и надеждност, като уеб сайта ни е в съответствие с Европейското и националното законодателство. Ние напълно уважаваме неприкосновеността на личния ви живот. Цялата информация, която събираме по време на посещението ви на нашия сайт, пазим с внимание и отговорност.В SLEEP ON ,вярваме в честността и прозрачността и общуваме на местния език на бизнеса, който ни носи доволни клиенти и добри резултати. Творческия подход ни дава ресурси, динамизъм и гъвкавост да се справим с предизвикателствата на пазара.Нашата главна цел е вашето удовлетворение! Клиентите винаги са на първо място за нас! За нас е много важно да бъдем по-близо до вас, и ние се стремим да предлагаме личен контакт и съдействие за връзка с вас където и да сте.

Вярваме,че добрият ден, започва след добър сън!  Затова и заедно вървим напред , към вашия добър сън.

Нашите разнообразни и добре подбрани продукти ни дават възможност да привлечем все повече и повече доволни клиенти.

Струва си да бъдете наши клиенти!