Матрак MODENA - Матраци

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК KASPIA Polyflex

Наличност: Да
284.00лв.
+
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.


ХАРАКТЕРИСТИКИ

ВИДЕДНОЛИЦЕВ
СЪСТАВМЕТАЛНА РАМКА | OSB ПЛОСКОСТ | ПЕНОПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА | ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЕКСТИЛ
ВИСОЧИНА17 см
ТВЪРДОСТУМЕРЕНО ТВЪРД
ПРЕДИМСТВАОРТОПЕДИЧЕН | ДИШАЩ

СТЕПЕН НА ТВЪРДОСТ

SOFT - HARD//4.png

Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

ДРУГИ

ВИСОЧИНА 17см.
ГАРАНЦИЯ 5г.

PENO ELASTIC ПЯНА

penoalastyc foam

Многокомпонентна полиуретанова пяна на водна основа произвеждана при непрекъснат процес на леене и пълна проследимост. Компютъризацията и съвременната технология предоставят материал с твърдост според потребностите при необходимата висока плътност и оптимална въздухопропускливост.

Сърцевината от PENO ELASTIC FOAM е изключително издържлива на продължителни натоварвания. В експлоатационния период не старее и не променя свойствата си. Микро структурата способства еластичността като повърхността е мека и комфортна на допир. Умерената твърдост отнема напрежението от костната система и тялото. Отворените клетки допускат свободно преминаване на въздух. Той премахва влагата отлагана по време на експлоатацията. Прави средата неподходяща за развитие на микроорганизми.

Матрака с PENO ELASTIC FOAM предлага стабилност, пълноценна почивка и възстановяване на тялото при дълъг и здравословен сън.

POLYFLEX ПЯНА ОТ KOVAFOAM

В конструкцията на матрака освен способстващи комфорта и добрия сън материали се влагат и такива поддържащи здравината, дълготрайността и правилната му форма.

За тази цел най – често се използва полиуретанова пяна с висока плътност и умерена твърдост. Присъства като конструктивен или обезшумяващ елемент във всички модели от висок клас. Оформя бордове, технологични мембрани и пълнежи, точки свързани с прекомерно напрежение и преходи между материи с различна твърдост и здравина.

За да сме сигурни в добрия резултат ние в НАНИ матраци използваме POLIFLEX от KOVAFOAM – материал с винаги еднакво и гарантирано качество, необходимост продиктувана от взаимодействието му със специализирани, твърди или допълнително омекотени, термоактивни и др. материи.

POLYFLEX притежава множество и разнообразни физически свойства - здравина на допир, издръжливост при натиск, еластичност, дълготрайност и устойчивост на стареене. Произвежда се по съвременна многокомпонентна технология на линия за непрекъснато леене с материали от световни лидери. Структурата от безброй отворени клетки /пчелна пита/ предоставя необходимата функционалност и експлоатационна сила. Емитира действието на множество пружини, като същевременно пропуска през себе си количеството въздух необходимо за вентилиране на вътрешността. Износоустойчивостта при достатъчен комфорт  е гарантирана.

Отредената второстепенна роля на POLIFLEX от KOVAFOAM в матрака е обратно пропорционална на качествата който той притежава. Не влошава а подсилва дейността на множеството функционално заобикалящи го по – скъпи или по – прокламирани материали.

SPUN BONDED МЕМБРАНА

SPUN BONDED се произвежда от 100 % PP. Благодарение на развитата технология може да наподобява от фин сатен, през класически нетъкан текстил до груба плетена материя. 

Разнообразните физически свойства му отреждат широко присъствие в индустрията за Съня.

В НАНИ най – често изпълнява функцията на технологична завършваща или разделителна мембрана. Спомага процесите на производство. Придава здравина във вътрешността на матрака.

Прилагането му не влошава, а подпомага функционирането на меките и комфортни материали с който взаимодейства. Способства преминаването на въздух и не задържа влага. Предлага „пасивна“ положителна среда за сън.


POMEROL

pomerol

Нежност, комфорт и изискана визия в текстил от фини полиестерни влакна с голяма здравина. Осигурява задължителните мекота и чистота за всеки високо качествен матрак. Повърхностната визуална и физическа дълготрайност е гарантирана от допълнителната антипилинг обработка на текстила. Придава чувство за визуален лукс  и „мека“ топлина.

POMEROL е текстила завършващ най – достъпните и оборотни модели на матраци НАНИ

Конструкцията от здраво сплетени нишки по иновативна технология с множество въздушни кухини осигурява циркулирането на големи количества въздух както през вътрешността на матрака така и около самите влакна в структурата на тъканта при запазване на оптималната за сън температура. В резултат – вентилирано ядро в дълбочина без предпоставки за отлагане на влага и фин и мек завършек в контактната с тялото зона предлагащ винаги суха и комфортно подходяща опора за гарантирано спокоен сън.

Важна информация

МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС

 • ПРЕДПОЧИТАНИЯ ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК

PENO ELASTIC FOAM в сърцевината на матрака предлага оптимален телесен комфорт при максимална издръжливост. Следствие тежестта на ползващия структурата от отворени клетки се освобождава от наличния въздух.

НАДЕЖДНО И ЗДРАВО ЯДРО

 • Възвръщането на формата предизвиква навлизането на свеж въздух, който вентилира, освобождавайки от влага и микроорганизми в дълбочина.
 • Капитонираният калъф от POMEROL текстил и антиалергични силиконизирани влакна, приема и поддържа топлината на тялото в оптимални параметри.
 • Металната рамка с OSB плоскост на Каспия е известна с голяма здравина при ниско тегло на изделието.
 • Заедно с вградените елементи за закрепване на повдигащ механизъм, моделът се превръща в чудесно приложим при такива легла.

ХАРАКТЕРИСТИКИ 
 • PENO ELASTIC FOAM
 • Вградена метална рамка
 • Ортопедичен
 • Еднолицев с метална рамка
 • Дишащ
 • Без пружини
 • Независими опорни точки
 • POMEROL Textille

ВИСОЧИНА:  17 см

НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 233 лв. за м²

КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС - селекция от експлоатационно доказани материали.

ГАРАНЦИЯ : до 5 г. според гаранционните условия

Производител : България

  POMEROLPeno Elastic FoamБез Пружини Вградена метална рамкаОртопедичен Дишащ  Независими опорни точки

Всички еднолицеви Матраци се изработват с по 1см по-малък размер в дължина и ширина, от показаните за избор по-долу.Това се налага от необходимостта, матраците да имат възможност да влязат в отвора на кутията на спалнята или леглото, коио се изработват със стандартни размери!

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро