Матрак MODENA - Матраци

Матрак СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ

Наличност: Да
613.00лв.
+

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ВИДДВУЛИЦЕВ
СЪСТАВMEMORY FOAM ТЕРМОАКТИВНА ПЯНА | ДОПЪЛНИТЕЛНО ОМЕКОТЕНА ПЯНА | ВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА | ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СЕРТИФИЦИРАН ТЕКСТИЛ
ВИСОЧИНА24 см
ТВЪРДОСТУМЕРЕНО ТВЪРД
ПРЕДИМСТВАCOOL FADE ТЕКСТИЛ
ГАРАНЦИЯдо 20г. според гаранционните условия

sirena fresh memory


СТЕПЕН НА ТВЪРДОСТ

SOFT - HARD//4.png

Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

ДРУГИ

ВИСОЧИНА 24см.
ГАРАНЦИЯ до 20г.

SUPER SOFT ELASTIC ПЯНА

KOVAFOAM е Специалистът в производството на супер омекотени пенополиуретани. Контрол и Качество. Технология и иновация!

SUPER SOFT ELASTIC FOAM се влага в най – външните контактни с тялото слоеве на матрака. Придава първоначалното визуално и физическо впечатление от модела. Технологично „работи“ при утежнени условия – не голяма дебелина, свръх натиск, непостоянна температура и в следствие предпоставки за пропадане и отлагане на влага.

Поради това експлоатационно SUPER SOFT ELASTIC FOAM отговаря по показатели на най – новите и доказали се материали. Високата плътността на пяната гарантира многократна и дългогодишна възвращаемост. Осигурява ергономичност на матрака. Разпределя равномерно тежестта на тялото върху повърхността. Разсейва напреженията и в резултат предлага условия за дълъг и спокоен сън.

Структурата е съставена от множество отворени, омрежени в едно цяло клетки. Така по периферията и в дълбочина въздуха циркулира безпроблемно отнасяйки влагата и премахвайки условията за съществуване на микроорганизми. Осигурява свеж въздух и подходяща експлоатационна температура.

Свръх еластичността на микро клетките предоставя чувството за мекота на сетивата при постоянна опора на цялото тяло. Пълното отпускане придава нови измерения за комфорт по време на сън.

MEMORY ПЯНА – ТЕРМОАКТИВНА

memory foam

Високотехнологична термоактивна „умна“ пяна на водна основа с висока плътност и отлични ергономични показатели.

Реагира на натиск и същевременно има способността да се влияе от температурата. В контактната с тялото зона на матрака поема/следва извивките на Вашето тяло, а следствие абсорбираната телесна топлина се омекотява допълнително съразмерно силата на контакта. В резултат фино и елегантно разпределя тежестта върху цялата повърхност. Предоставя перфектна хоризонтална опора и индивидуален комфорт без точки със свръх напрежение водещи до продължително притискане на меки тъкани, кръвоносни съдове и костна система елиминирайки напълно отрицателните  сигнали от нервната система за неудобство и дискомфорт по време на сън. Гарантирана постоянна, равномерно разпределена опора на тялото и при смяна на позицията. Намалява въртенето по време на сън с до 80 % предоставяйки здрав и спокоен със

MEMORY FOAM за матраци от KOVAFOAM се произвежда по рецепта при която пяната не „замръзва“ при неестествено ниски температури на ползване.

HIGH ELASTIC ПЯНА

high elastyc foam

Високоеластична пяна с високи експлоатационни характеристики произтичащи от технологичните особености на материала.

HIGH ELASTIC FOAM е разпенен на водна основа многокомпонентен пенополиуретан при съвременна непрекъсната компютъризирана технология на производството. Процеса гарантира постоянно качество и еднородност в целия обем при проследимост от леене, формоване до влагането в продукта. Резултата от заложената формула е пяна с плътност по – висока спрямо традиционно утвърдените норми.

Независимо от силата и честотата на натиск подсилената многоклетъчна структура осигурява многократна и дългогодишна възвръщаемост.

Отворените микро капсули пропускат безпроблемно въздуха по периферията и в дълбочина. Вентилацията премахва влагата и елиминира предпоставките за развитие на микроорганизми и бактерии. Предоставя подходяща експлоатационна температура.

Функционално HIGH ELASTIC FOAM наподобява работата на множество индивидуални микро пружини в едно цяло.  Предлага отлична ортопедичност. Еластичността оставя чувство за комфорт и мекота. Представлява най -  правилна опора за костната система и цялото тяло по време на сън и отмора. По време на дългогодишната традиционна експлоатация повреди са изключени.


COOL FADE

cool jade textile

COOL FADE - Комбинация от меки и обемни хипоалергични влакна изтъкани в 3D структура. Контролира замърсяванията и преминаването на влага. Придава изтънчена визия и здравина.


ДВОЙНОЛИЦЕВ

двойнолицев

В световен мащаб двойно лицевата структура при матраците е функционално наложена и единствено търсена и предлагана. Дължи се на множеството преимущества спрямо съществуващите в България еднолицеви матраци.

Матраците без вградена рамка лесно се манипулират и обслужват. Дишат. При пренасяне се сгъват и дори рулират.  По бавно се амортизират и износват. Лесно се рециклират. „Обръщането“ дава на потребителя възможност да експлоатира пълноценно заложения в матрака материален и експлоатационен ресурс. Стойността им е по – ниска от тази на еквивалентен еднолицев матрак.

Много от моделите са със сваляем калъф с цип, което улеснява почистването.

В миналото двулицевите матраци са се отъждествявали с вълнен пълнеж за зимата и памучна вата за лятната страна. Днес се влагат кухи силиконизирани влакна. Те са пасивни – не реагират, не излъчват, не поемат влага и не се разграждат. В контактната с тялото зона предлагат чувство за мекота. Не топлят или изстудяват, а приемат и поддържат комфортната за тялото топлина. Позволява на въздуха преминавайки да предоставя свеж въздух по време на сън.     

Задължително условие за правилната експлоатация на двулицев модел матрак е употребата на подматрачна рамка.

ДЕЛИМ РЕВЕРСИВЕН ЦИП

cip

Развитието на моделната гама при матраците преминава през калъф с делим реверсивен цип. Той увеличава многократно функционалността и прави експлоатацията лесна. Задължителен елемент е в случаите на астма и алергия. Позволява на калъфа да се сваля и почиства многократно при нужда, а възможността за разделяне на две части прави процеса приложим при големи размери и в домашни условия.В НАНИ МАТРАЦИ използваме ципове със пластмасова спирала. Възможността за отделяне на окиси и др. при употреба на вода и  почистващи препарати е изключена. Системата е напълно безшумна и е „скрита“ под текстилна декоративна лента елиминираща евентуална закачане, контузия или одраскване по време на експлоатация. Заедно с машинката с голям размер в моден цвят и с брандирано лого на марката завършват елегантно линията на матрака.

без пружина Без пружини

ергономичен Ергономичен

МАТРАК СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ

Балансираната твърдост на модела е предпочитана при наднормено тегло или при препоръка за ползване на по-твърд матрак.

ТВЪРДОСТ: - УМЕРЕНО Твърд : Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

  ИНДИВИДУАЛНОСТ
  • SUPER SOFT или MEMORY FOAM според Вашите предпочитания. В многообразието от модели, СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ е матрака с ясна индивидуалност. Той удовлетворява предпочитащите силно изразените чувства. За целта MEMORY FOAM или SUPER SOFT ELASTIC FOAM в зависимост от страната на матрака, са конструктивно възможно най–близко разположени до тялото на ползващия.
  ПЕРФЕКТНА СТРУКТУРА
  • СЪРЦЕВИНА – умерено профилиран HIGH ELASTIC FOAM за балансирана ортопедична опора и голяма дълготрайност. Съставните „отворени“ микро клетки и обвиващия CLEAN PROTECTIVE COVER гарантират проветривост и стирилност в дълбочина.КАЛЪФ - заедно с 3D дишащата лента и мекия обемен Cool Fade от BEKAERT DESLEE завършват модерната визия.
  • Делимият цип добавя функционалност и прави матрака лесен за поддържане.Комбинацията от висококачествени иновативни материали и функционалността превърнаха модела в предпочитан от ценителите на съня и здравословната почивка. Запомнящата се термоактивна плътност на MEMORY или галещата мекота на SUPER SOFT активират всички рецептори и прилагат специфично усещане за комфорт и релакс.

  ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • ВИД:ДВОЙНОЛИЦЕВ С РАЗЛИЧЕН КОМФОРТ НА ЛИЦАТА
  • MEMORY FOAM ТЕРМОАКТИВНА ПЯНА
  • ДОПЪЛНИТЕЛНО ОМЕКОТЕНА ПЯНА
  • ВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА
  • ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СЕРТИФИЦИРАН ТЕКСТИЛ
  • БЕЗ ПРУЖИНИ
  • ДИШАЩ 
  • ДЕЛИМ ЦИП
  • ЕРГОНОМИЧЕН 
  • СВАЛЯЕМ КАЛЪФ
  • ВИСОЧИНА 24 СМ

  СЪСТАВ

  • MEMORY FOAM ТЕРМОАКТИВНА ПЯНА
  • ВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА SUPER SOFT
  • CLEAN PROTECTIVE COVER
  • ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СЕРТИФИЦИРАН ТЕКСТИЛ : Cool Fade

  ВИСОЧИНА:  24 см

  ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ:

  Почистване на сваляем калъф в пералня се извършва между 30 и 40 градуса, с обикновен перилен препарат и без използване на химикали. Не се препоръчва използване на сушилня, а само лека центрофуга за отделяне на голямото количество вода, като едва след това се простира до пълно изсъхване.

  НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 503.00 лв. за м²

  ГАРАНЦИЯ : до 20г. според гаранционните условия

  Производител : България


  Напиши ревю

  Внимание: HTML не се допуска!

  Рейтинг Лошо           Добро