Матрак MODENA - Матраци SALE

Матрак СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС

Наличност: Да
423.00лв. 359.55лв.
+

СТЕПЕН НА ТВЪРДОСТ

SOFT - HARD//4.png

Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

ДРУГИ

ВИСОЧИНА 22см.
ГАРАНЦИЯ до 20г.

SILVER ACTIVE PRO + ALOE VERA

silver activ and aloe vera

Изключителен завършек за Вашия матрак от здрави, меки и фино преплетени жакардови влакна  с добавени естествени материали с положително влияние върху съня – SILVER + Aloe Vera. Доказано качество със сертификат от BEKAERT DESLEE.

Контролирано отделяните сребърни йони от втъканите в материята нишки оказват силно антибактериално въздействие като потискат развитието на бактерии, микроорганизми и акари. Способстват кръвообращението и движението на течности в организма. Разпределят равномерно температурата. Отвеждат статичното електричество. Средата е без миризми и отблъсква праха. Благоприятно въздействие при алергии и възпаления.

Третирания с Алое Вера текстил притежава лечебни свойства. Има меко и успокояващо въздействие върху кожата. Благоприятно влияе върху имунната система и ускорява оздравителните процеси в организма. 

Конструкцията способства вентилацията както в самия плат така и в дълбочина на сърцевината. Способства движението и изпаряването на влага създавайки комфортна среда за сън. 

Комбинация от материали с доказано положително въздействие и дълготраен ефект за спокоен и дълготраен сън.

ALOE VERA

aloe vera

Лечебните свойства на Алое Вера върху човешкото тяло са познати още от древността. Гелът извличан от листата на растението поддържа естествения  баланс на кожата като я омекотяване и регенериране.

Третирания с екстракт текстил е мек, нежен и хипоалергенен. Повишава имунната защита на организма.

Алое Вера е естествено отбягвана от бактерии, микроорганизми и акари. Не способства за развитието им и в резултат не допринася за отключването на алергии в обкръжаващата ни среда.Здравословна и успокояваща среда за здрав и спокоен сън.

HIGH ELASTIC ПЯНА

high elastyc foam

Високоеластична пяна с високи експлоатационни характеристики произтичащи от технологичните особености на материала.

HIGH ELASTIC FOAM е разпенен на водна основа многокомпонентен пенополиуретан при съвременна непрекъсната компютъризирана технология на производството. Процеса гарантира постоянно качество и еднородност в целия обем при проследимост от леене, формоване до влагането в продукта. Резултата от заложената формула е пяна с плътност по – висока спрямо традиционно утвърдените норми.

Независимо от силата и честотата на натиск подсилената многоклетъчна структура осигурява многократна и дългогодишна възвръщаемост.

Отворените микро капсули пропускат безпроблемно въздуха по периферията и в дълбочина. Вентилацията премахва влагата и елиминира предпоставките за развитие на микроорганизми и бактерии. Предоставя подходяща експлоатационна температура.

Функционално HIGH ELASTIC FOAM наподобява работата на множество индивидуални микро пружини в едно цяло.  Предлага отлична ортопедичност. Еластичността оставя чувство за комфорт и мекота. Представлява най -  правилна опора за костната система и цялото тяло по време на сън и отмора. По време на дългогодишната традиционна експлоатация повреди са изключени.

ДЕЛИМ РЕВЕРСИВЕН ЦИП

cip

Развитието на моделната гама при матраците преминава през калъф с делим реверсивен цип. Той увеличава многократно функционалността и прави експлоатацията лесна. Задължителен елемент е в случаите на астма и алергия. Позволява на калъфа да се сваля и почиства многократно при нужда, а възможността за разделяне на две части прави процеса приложим при големи размери и в домашни условия.В НАНИ МАТРАЦИ използваме ципове със пластмасова спирала. Възможността за отделяне на окиси и др. при употреба на вода и  почистващи препарати е изключена. Системата е напълно безшумна и е „скрита“ под текстилна декоративна лента елиминираща евентуална закачане, контузия или одраскване по време на експлоатация. Заедно с машинката с голям размер в моден цвят и с брандирано лого на марката завършват елегантно линията на матрака.

без пружина Без пружини

Ортопедичен Ортопедичен

Двойно лицевВ световен мащаб двойно лицевата структура при матраците е функционално наложена и единствено търсена и предлагана. Дължи се на множеството преимущества спрямо съществуващите в България еднолицеви матраци.Матраците без вградена рамка лесно се манипулират и обслужват. Дишат. При пренасяне се сгъват и дори рулират.  По бавно се амортизират и износват. Лесно се рециклират. „Обръщането“ дава на потребителя възможност да експлоатира пълноценно заложения в матрака материален и експлоатационен ресурс. Стойността им е по – ниска от тази на еквивалентен еднолицев матрак.

Много от моделите са със сваляем калъф с цип, което улеснява почистването.В миналото двулицевите матраци са се отъждествявали с вълнен пълнеж за зимата и памучна вата за лятната страна. Днес се влагат кухи силиконизирани влакна. Те са пасивни – не реагират, не излъчват, не поемат влага и не се разграждат. В контактната с тялото зона предлагат чувство за мекота. Не топлят или изстудяват, а приемат и поддържат комфортната за тялото топлина. Позволява на въздуха преминавайки да предоставя свеж въздух по време на сън. 

Задължително условие за правилната експлоатация на двулицев модел матрак е употребата на подматрачна рамка.
sirena ultraflex

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ВИДДВУЛИЦЕВ
СЪСТАВВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА | ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СЕРТИФИЦИРАН ТЕКСТИЛ | СРЕБЪРНИ НИШКИ
ВИСОЧИНА22 см
ТВЪРДОСТУМЕРЕНО ТВЪРД
ПРЕДИМСТВАДВУЛИЦЕВ | БЕЗ ПРУЖИНИ | ДИШАЩ | НЕЗАВИСИМИ ОПОРНИ ТОЧКИ | СВАЛЯЕМ КАЛЪФ | ОРТОПЕДИЧЕН | SILVER + ALOE VERA ТЕКСТИЛ
ГАРАНЦИЯдо 20г. според гаранционните условия

ВАЖНО !!!    ТОЧНАТА - крайна цена на промоционалните продукти - може да видите в КОЛИЧКАТА.

 • За да видите КРАЙНАТА ЦЕНА на търсения от Вас продукт: изберете "ШИРИНА","ДЪЛЖИНА" ( или размера ,който търсите ) , посочете нужния "БРОЙ" , натиснете "КУПИ"  и отидете в "КОЛИЧКА"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

МАТРАК СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС  -МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ 

Балансираната твърдост на модела е предпочитана при наднормено тегло или при препоръка за ползване на по-твърд матрак.

СТЕПЕН НА ТВЪРДОСТ  -  SOFT - HARD 

ТВЪРДОСТ: Балансиран към Твърд : Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

СЪВРЕМЕННИ МАТЕРИАЛИ

 • HIGH ELASTIC FOAM предлага необходимата балансирана ортопедичност. За липсата на точки със свръх напрежение, в контактната с тялото зона е добавен SUPER SOFT ELASTIC FOAM. Структурата на сърцевината от „отворени“ клетки и 3D дишаща лента създава оптимална система за максимална проветривост и вентилация на влагата и в дълбочина.
 • SILVER ACTIVE PRO + ALOE VERA заедно с антиалергични силиконизирани влакна в капитонажа завършват сваляемия калъф с делим цип. СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС е BEST SELLER сред търсещите балансирана ортопедичност при оптимално съотношение между цена и качество.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • ВИД: ДВУЛИЦЕВ

СЪСТАВ

 • ПЕНОПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА
 • ДОПЪЛНИТЕЛНО ОМЕКОТЕНА ПЯНА
 • ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЕКСТИЛ

ВИСОЧИНА:  22 см

ПРЕДИМСТВА:

 • ДВУЛИЦЕВ
 • БЕЗ ПРУЖИНИ
 • ДИШАЩ
 • ОРТОПЕДИЧЕН
 • АНАТОМИЧЕН
 • ДЕЛИМ РЕВЕРСИВЕН ЦИП

ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ:

Почистване на сваляем калъф в пералня се извършва между 30 и 40 градуса, с обикновен перилен препарат и без използване на химикали. Не се препоръчва използване на сушилня, а само лека центрофуга за отделяне на голямото количество вода, като едва след това се простира до пълно изсъхване.

НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 347 лв. за м²

ГАРАНЦИЯ : до 20г. според гаранционните условия

Производител : България

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро