Подматрачна рамка BUTTERFLY - Подматрачни рамки

Подматрачна рамка BUTTERFLY

Наличност: Да
860.00лв.
+
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.


Подматрачната рамка модел BUTTERFLY
  • Моделът е подсилен .Изключително издръжлив и устойчив.
  • Всички редове са от метален профил.
  • Рамката е прахово боядисана с антистатична боя  
  • Максимално натоварване на човек 130 кг- 140 кг .
  • Иновативната подматрачна система тип BUTTERFLY гарантира перфектна поддръжка на матрака и максимална гъвкавост.
  • Това е система за спане от най-висок клас, известна на развитите пазари като система, която позволява пълно преразпределение на напреженията по цялата подматрачна повърхност. Тя предлага най - гъвкавата възможна поддръжка на тялото за добър сън и почивка – там, където тялото има най-голяма нужда и съобразно всякаква форма и телесно тегло. Системата е конструирана от наподобяващи пеперуди пружиниращи PVC елементи.
  • При всеки един от елементите движението е индивидуално и напълно гъвкаво, като напомня движението на сферичен елемент – гарантира мобилност във всички посоки. Ето защо, този вид система за спане може да откликне на индивидуалните телесни форми, тегло и темперамент на всеки един клиент. Същевременно всяко една от пеперудите има вътрешен подвижен елемент, който позволява да бъде регулирана твърдостта на всеки един елемент от системата.
Подматрачната рамка модел BUTTERFLY е съобразена изцяло с изискванията на двулицевите матраци и дава възможност на тяхната дишаща материя, да прояви свойствата си в най-пълна степен. Тя оформя една отлична основа за матраците, за да могат техните опорни точки да поддържат тялото Ви в най-удобната позиция и да стимулират правилното кръвообръщение.

Освен за Вашето удобство, подматрачната рамка се грижи и за продължителния живот на избрания от Вас матрак, тъй като му осигурява равномерна опора и не му позволява да пропада и да се деформира. Тя е конструирана така, че да действа като ресор, който поема напрежението и придава допълнителен комфорт.

  • Към Подматрачната рамка модел BUTTERFLY може да се монтират допълнително метални крака - и така да се ползва,като самостоятелно легло.

Гаранция 2 години.
Производителят предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване на продукта.
Произведено в България.

ВАЖНО !!!
  • Всички подматрачни рамки Sleep-ON се изработват с близо 0,50 см по-малък размер в дължина и ширина, от показаните за избор по-горе размери. Това се налага от необходимостта рамките да имат възможност да влязат в отвора на кутията на спалнята или леглото, които се изработват със стандартни размери!
  • Нестандартни поръчки и поръчки по индивидуални изисквания се таксуват допълнително минимум 15% от стандартната такава и не подлежат на отказ или връщане.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро