Подматрачна рамка BUTTERFLY - Подматрачни рамки

Подматрачна рамка BUTTERFLY

Наличност: Да
0.00лв.
+
ОЧАКВАЙТЕ СКОРОШНО ПРЕЗЕНТИРАНЕ НА ПОДМАТРАЧНА РАМКА МОДЕЛ BUTTERFLY !

Подматрачната рамка модел BUTTERFLY е съобразена изцяло с изискванията на двулицевите матраци и дава възможност на тяхната дишаща материя, да прояви свойствата си в най-пълна степен. Подматрачната рамка оформя една отлична основа за матраците, за да могат техните опорни точки да поддържат тялото Ви в най-удобната позиция и да стимулират правилното кръвообръщение.
Иновативната подматрачна система тип BUTTERFLY гарантира перфектна поддръжка на матрака и максимална гъвкавост. Това е система за спане от най-висок клас, известна на развитите пазари като система, която позволява пълно преразпределение на напреженията по цялата подматрачна повърхност. Тя предлага най - гъвкавата възможна поддръжка на тялото за добър сън и почивка – там, където тялото има най-голяма нужда и съобразно всякаква форма и телесно тегло. Системата е конструирана от наподобяващи пеперуди пружиниращи PVC елементи.
При всеки един от елементите движението е индивидуално и напълно гъвкаво, като напомня движението на сферичен елемент – гарантира мобилност във всички посоки. Ето защо, този вид система за спане може да откликне на индивидуалните телесни форми, тегло и темперамент на всеки един клиент. Същевременно всяко една от пеперудите има вътрешен подвижен елемент, който позволява да бъде регулирана твърдостта на всеки един елемент от системата.

Подматрачната рамка модел BUTTERFLYе съобразена изцяло с изискванията на двулицевите матраци и дава възможност на тяхната дишаща материя, да прояви свойствата си в най-пълна степен. Подматрачната рамка оформя една отлична основа за матраците, за да могат техните опорни точки да поддържат тялото Ви в най-удобната позиция и да стимулират правилното кръвообръщение.

Освен за Вашето удобство, подматрачната рамка се грижи и за продължителния живот на избрания от Вас матрак, тъй като му осигурява равномерна опора и не му позволява да пропада и да се деформира. Тя е конструирана така, че да действа като ресор, който поема напрежението и придава допълнителен комфорт.


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро