Подматрачна рамка BUTTERFLY - Подматрачни рамки

Подматрачна рамка BUTTERFLY

Наличност: Да
0.00лв.
+
ОЧАКВАЙТЕ СКОРОШНО  ЦЕНООБРАЗУВАНЕ НА ПОДМАТРАЧНА РАМКА МОДЕЛ BUTTERFLY !
ПОДАРЪК : БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до адрес на територията на България!
ВАЖНО !!!
  • При избор на "ШИРИНА" и "ДЪЛЖИНА" се посочва цена САМО на рамката без допълнителни опции и екстри!
  • За да видите КРАЙНАТА ЦЕНА на търсения от Вас продукт : изберете "ШИРИНА" и "ДЪЛЖИНА" , посочете нужния "БРОЙ" опция ( планки за механизъм и/или механизъм за повдигане, брой и вид крака ) и/или други необходими аксесоари, натиснете "КУПИ"  и отидете в "КОЛИЧКА
Подматрачната рамка модел BUTTERFLY е съобразена изцяло с изискванията на двулицевите матраци и дава възможност на тяхната дишаща материя, да прояви свойствата си в най-пълна степен. Тя оформя една отлична основа за матраците, за да могат техните опорни точки да поддържат тялото Ви в най-удобната позиция и да стимулират правилното кръвообръщение.
Иновативната подматрачна система тип BUTTERFLY гарантира перфектна поддръжка на матрака и максимална гъвкавост. Това е система за спане от най-висок клас, известна на развитите пазари като система, която позволява пълно преразпределение на напреженията по цялата подматрачна повърхност. Тя предлага най - гъвкавата възможна поддръжка на тялото за добър сън и почивка – там, където тялото има най-голяма нужда и съобразно всякаква форма и телесно тегло. Системата е конструирана от наподобяващи пеперуди пружиниращи PVC елементи.
При всеки един от елементите движението е индивидуално и напълно гъвкаво, като напомня движението на сферичен елемент – гарантира мобилност във всички посоки. Ето защо, този вид система за спане може да откликне на индивидуалните телесни форми, тегло и темперамент на всеки един клиент. Същевременно всяко една от пеперудите има вътрешен подвижен елемент, който позволява да бъде регулирана твърдостта на всеки един елемент от системата.

Освен за Вашето удобство, подматрачната рамка се грижи и за продължителния живот на избрания от Вас матрак, тъй като му осигурява равномерна опора и не му позволява да пропада и да се деформира. Тя е конструирана така, че да действа като ресор, който поема напрежението и придава допълнителен комфорт.

Гаранция 2 години.
Производителят предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване на продукта.
Произведено в България.

ВАЖНО !!!
  • Всички подматрачни рамки Sleep-ON се изработват с близо 0,50 см по-малък размер в дължина и ширина, от показаните за избор по-горе размери. Това се налага от необходимостта, рамките да имат възможност да влязат в отвора на кутията на спалнята или леглото, които се изработват със стандартни размери!
  • Нестандартни поръчки и поръчки по индивидуални изисквания се таксуват допълнително минимум 15% от стандартната такава и не подлежат на отказ или връщане.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро