Матрак MODENA - Матраци

Топ матрак SOFT PROTECT

Наличност: Да
134.00лв.
+

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ВИДДВУЛИЦЕВ
СЪСТАВВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА
ВИСОЧИНА7 см
ТВЪРДОСТУМЕРЕНО МЕК
ПРЕДИМСТВАСВАЛЯЕМ КАЛЪФ

СТЕПЕН НА ТВЪРДОСТ

SOFT - HARD//3.png

СТЕПЕН НА ТВЪРДОСТ

Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

ДРУГИ

ВИСОЧИНА 7см.
ГАРАНЦИЯ 2г.

ТОП МАТРАК  SOFT PROTECT - ТОП МАТРАК 2 В 1

  • ВИСОЧИНА 7 см.

Единствен по рода си продукт на БГ ПАЗАРА. Конструкцията е популярна и масово използвана в Европа и Америка.

Сърцевина с калъф от PU пяна и протектор за матрака. Слоят SOFT пяна омекотява и разпределя равномерно тежестта. При употребата на СОФТ ПРОТЕКТ матракът придобива свойства за опора и уравновесеност, характерни при ползването на „скъпите“ модели.

Отворената мрежена структура на PU пяната в ядрото поддържа и въздейства имитирайки работата на милиони микро амортисьори.

Свалящ се калъф – към DOUBLE GERSEY плата за мекота са прошити силиконизирани влакна. Цип за проветрение или Light пране. Лесно за манипулиране и поддържане на перфектна чистота.

КОМФОРТА допълва вашия нов, но неудобен или стар, но износен матрак. Идеално решение без значение от възрастта, ръст или социално положение.

Топ матрак с конструкция и дебелина, добавящи удобство в съня. Асиметричността придава различен комфорт на двулицевата сърцевина. Ортопедичност от гладката страна.

Изправя и ориентира  правилно тялото в пространството. Ергономичен ефект от профилираната страна. Масажирайки се напасва към извивките и елиминира напрежението.

ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ: 
Почистване на сваляем калъф в пералня се извършва между 30 и 40 градуса, с обикновен перилен препарат и без използване на химикали.
Не се препоръчва използване на сушилня, а само лека центрофуга за отделяне на голямото количество вода, като едва след това се простира до пълно изсъхване.

  • ГАРАНЦИЯ 2г.
НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 110лв. за м²

Производител : България

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро