Възглавница Bamboo Latex   - Възглавници

Възглавница Bamboo Latex

Наличност: Да
130.00лв.
+

БИОРАЗГРАДИМ И БЕЗВРЕДЕН

Пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немския Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.

ПЕНОЛАТЕКС

Латексът представлява бяла млекообразна течност, която се състои от каучукови частици, емулгирани във вода. Поради алкалните си свойства, той е антиалергичен и антиакарен. Характеризира се с висока еластичност и здравина, поради което намира широко приложение в различни производства. Пенолатексът, получен от него, в комбинация с естествен латекс, се използва широко за направата на спални продукти (матраци и възглавници). Отличителна черта на пенолатекса, е отворената му клетъчна структура. Това определя способността му да “диша”, т.е. въздухът да преминава свободно през него, като по този начин се намалява запарването.


ЯДРО ОТ ПЕНОЛАТЕКС

КАЛЪФ въТрешен

Възглавницата Bamboo Latex  e  изработена от 100% латекс и калъф с бамбукови нишки.

  • Ядрото на Възглавницата е от 100 % латекс - това е най-еластичният материал в природата, и именно той не позволява на възглавницата да се деформира или размества, осигурявайки максимална опора за главата и за мускулите на врата по време на сън.

Съдържанието на 100% Латекс и вертикалните канали за проветряване спомагат за отлична релаксация на вратните мускули и за сън без изпотяване. 

  • Ядрото на възглавницата е с несваляем калъф от 100% памук ранфорс с прошита полиестерна вата.

Bamboo Latex е ортопедична възглавница, която следва извивките на главата Ви и се нагажда, към всяко Ваше движение през нощта. Естествените алкални свойства на латекса, осигуряват анти-бактериална и анти-алергична среда, за да се чувствате отпочинали и свежи всяка сутрин. Това намалява вероятността от развиване на алергии и други здравословни проблеми.

Възглавница Bamboo Latex  разполага с вертикални канали, които осигуряват циркулация на въздуха и проветривост, което предотвратява запарването.

Вътрешен КАЛЪФ -  защитава ядрото :

  • 100% памук ранфорс
  • прошита 100 гр. полиестерна вата
  • несваляем 

Външен калъф : Външният Bamboo калъф е съчетан със страничен слой от 3D - триизмерна дишаща материя:

  • бамбуков и 3D плат :  състав 60 % полиестер; 30 % бамбук; 10 % 3D плат
  • сваляем : калъфа е с цип
  • пране до 40°С

Калъфката Bamboo е изработена от естествен анти-бактериален бамбуков плат. Притежава свойства за максимално влаго-абсорбиране, мекота и свежест.

Бамбукът абсорбира влагата 6 пъти повече от памука. 

Размер 60/40/14


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро