Възглавница Мемори Artic Perfect Balance  - Възглавници SALE

Възглавница Мемори Artic Perfect Balance

Наличност: Да
136.00лв. 122.40лв.
+

Възглавницата Мемори Artic Perfect Balance е перфектно съчетание на технологии OUTLAST® И GEL-PI®.

Ядрото на възглавницата Artic Perfect Balance е съставено от  високоеластична термочувствителна помнеща пяна-VISCO ELASTIC MEMORY FOAM- с две различни страни. Едната страна съдържа слой специален гел GEL-PI®, който предлага приятно прохладно усещане,благодарение на добрата топлопроводимост на гела, която благоприятства разсейването на топлината и така спомага за намаляването на температурата на главата и врата.Иновационният охлаждащ слой, подплатен с мемори пяна приляга плавно към всяка индивидуална форма.Благодарение на молекулярната си структура GEL-PI® осигурява свежест и прохлада.

Характеристики на Мемори Artic Perfect Balance:

  • възглавница с две лица – класическа форма;
  • високотехнологично двуслойно ядро;
  • съдържа слой със специален гел GEL-PI® -технология за допълнителен приток на въздух и регулиращ температурата;
  • гелът GEL-PI® е оформен в съответствие с точките на най-голям натиск върху възглавницата, за да осигури максимален комфорт;
  • хипоалергична  и антибактериална, подходяща за всички ;
  • възглавницата се адаптира към всяка форма, поддържа раменните мускули и врата в правилно естествено положение и понижава налягането.

При изготвянето на възглавницата Мемори Artic Perfect Balance е използвана технологията OUTLAST® – базирана на променящи състоянието си материали (PCM) , замислена за космически приложения, но използвана и при земни условия.Материалите , получени с технологията OUTLAST® , съдържат микрокапсулите THERMOCULES™. Благодарение на свойството да променят състоянието си, микрокапсулите се адаптират и регулират топлината, като я съхраняват или отдават според температурата на тялото.Най-важното предимство на материалите OUTLAST® е свързано с контролирането на влажността. Те не само абсорбират влагата, а и контролират климата,за да се предотврати излишното потене.

Възглавницата Мемори Artic Perfect Balance е възглавница с две различни КЛИМАТ СТРАНИ,което я прави изключително съчетание от комфорт,удобство и адаптивност.

  • Калъфката е изработена от текстил,съдържащ материал с технологията OUTLAST®, за още по високо ниво на комфорт, контролиране на температурата и намаляване на потенето по време на сън.
  • Лесна поддръжка:с цип,пране до 40°C
Размер 60/40/12

Произведена : ИСПАНИЯ


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро