Възглавница Ортопедична Мемори МИКС - Възглавници

Възглавница Ортопедична Мемори МИКС

Наличност: Да
35.00лв.
+

Сърцевина изпълнена с 50% гранулирана мемори пяна и полиуретан на водна основа. Идеално пасва към формата на главата и врата като осигурява стабилна опора. Мемори гранулите гарантират спокоен и релаксиращ сън без точки на напрежение и болки, като осигуряват неповторим разтоварващ ефект.


Picto//memory.png
Picto//cip.png
ДЕЛИМ ЦИП
Picto//mlian-dunapren.pngОртопедична възглавница Мемори МИКС

Размери: 70 x 50 х 12-14 cm

Ортопедичната възглавница Мемори МИКС - предлага перфектна поддръжка на главата и раменете , както и комфорта на уникалния мемори ефект.Това е възглавница за традиционалисти, пълна с иновативни мемори гранули и основа от стандартна пяна. Възглавницата осигурява пълно отпускане по време на сън.

Изработена е от мек материал ,който се адаптира идеално към тялото ви.  

Ортопедичната мемори възглавница МИКС е луксозна възглавница с класическа форма и изразени ортопедични свойства. Тя е за любителите на средно високи, комфортни  възглавници, с подчертан мемори ефект.

Подходяща е за всички пози на сън.

Характеристики на възглавницата Мемори МИКС: 

 -1100 g пълнеж: 80%  гранулиран  висококачествен разпенен полиуретан "MEMORY FOAM" на водна основа и 20% стандартна пяна , подобряваща ортопедичността на възглавницата;

- Мемори пяната се адаптира към тялото, като предлага перфектна стегната опора на главата, врата и гърба. Мемори гранулите гарантират спокоен и релаксиращ сън, без точки на напрежение и болки, като осигуряват неповторим разтоварващ ефект;

-Структурата  от множество отворени клетки във вътрешността оптимизира въздушния поток, предпазва от  натрупване на влага и гарантира добър микроклимат.

Калъф:

-Калъфът е  от плат: 65% полиестер и 35% памук с памучна вата от силиконизирани влакна 

-Калъфът е с цип за лесно отстраняване и поддържане на перфектна чистота и хигиена.

Общо тегло на възглавницата Мемори МИКС   :    1290 гр Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро