Латекс

Период на промоция

  • За промоционални Матраци до 120 см ширина включително – подарък 1бр. възглавница “Релакс” (не важи за Топ матраци)
  • За промоционални Матраци над 120 см ширина – подарък 2бр. възглавници “Релакс” (не важи за Топ матраци)
  • “Матрак Бебе” или "Матрак Бебе Кокос" – подарък 1бр. възглавница “Бебе” 30/50/6 см (с прошита силиконова вата)
За да се превърне в пенолатекс, в латексът се вкарва въздух и се разбива на пяна. След това, пенолатексната пяна се отвежда в специално изготвени матрици, където алуминиеви штифтове провеждат топлина и вулканизират сместа. В резултат на тази операция се получават въздушни канали, които осигуряват естествената проветривост и превръщат пенолатекса в дишаща материя.
Пенолатексът е материал, чието широко приложение е открито в средата на 20-и век. Вследствие на способността му да отблъсква всички видове акари - причинителите на алергиите, първоначалното му приложение в САЩ и Западна Европа е било предимно за матраци и възглавници в здравни заведения. По-късно след продължителни лабораторни тестове е доказано, че използването на пенолатексовите матраци с различни ортопедични зони облекчава редица заболявания – гръбначни и вратни увреждания, разстройства на съня, дегенеративни болести и др.
Разбирайки неизброимите му превъзходства над останалите материали за матраци, все повече потребители започват да ги предпочитат. Матраците, изработени от този съвременен материал, допринасят за намаляване на напрежението в мускулите на цялото тяло, осигуряват ортопедична подкрепа на гръбначния стълб, подпомагат правилното кръвообращение и гарантират дълбок и пълноценен сън. Производственият процес и всички параметри на сместа са подложени на електронно наблюдение и проверка по време на целия цикъл.
Всеки продукт се подлага на тестове за гъвкавост и издръжливост. За да се измери еквивалентът на десетгодишна употреба на един матрак или възглавница, продуктът се подлага на тестване и понася 80 000 удара за 19-часов изпитателен период.

Матрак ЛАТЕКС COMBO F - Твърд

1170.00лв.

Матрак ЛАТЕКС COMBO М

1083.00лв.

Матрак ЛУКС АЛОЕ ВЕРА - М - средна твърдост

525.00лв.

Матрак Натура F - Твърд

952.00лв.

Матрак Натура M - Средно твърд

890.00лв.

Матрак ЛУКС АЛОЕ ВЕРА - F - твърд

616.00лв.

Матрак Лукс М - средна твърдост

497.00лв.

Матрак Лукс F - твърд

582.00лв.

Матрак Стандарт М - средна твърдост

429.00лв.

Матрак Стандарт F - твърд

460.00лв.

Матрак Стандарт 3D

626.00лв.
Промо

Матрак КОРАЛ - сваляем калъф

224.00лв. 320.00лв.

Показани са 1 до 12 от 19 (2 страници)